Læbestift og læbepomade

Læbestift og læbepomade

Læbestift skal markere dine sunde læber – IKKE fremhæve tørre og sprukne læber. Her er 4 hurtige skønhedstips til dine læber, der hjælper dig med at få bløde og flotte læber med langvarig farve.

1. Skrub læberne en eller to gange om ugen for at holde dem bløde og smidige.

Dette trin fjerner al død hud fra dine læber, og får nye hudceller til at vokse i stedet. Dette kan nemt gøres ved at blande lige dele brunt sukker, vand, salt og honning, og derefter forsigtigt skrubbe blandingen på læberne.

2. Påfør en fugtgivende læbepomade før andre læbeprodukter for at holde læberne glatte og hydreret.

Læbestift kan fremhæve hver flage og sprække, hvis læberne er tørre og sprukne. Som ekstra beskyttelse mod tørhed er det en god ide også at bruge en læbepomade med meget fugt før sengetid hver aften.

3. Påfør lipliner.

Begynd yderst mod kanten af overlæben og tegn den ydre del af læberne med en lipliner. Når læberne er markeret, brug den samme liner for at fylde dem med farve. Dette trin er vigtigt fordi det vil give et grundlag for læbestiften du skal lægge ovenpå, og gør at farven holder længere i løbet af dagen/aftenen.

4. Påfør læbestift.

Nu er det på tide at påføre læbestiften. En af de ting som vil hjælpe læbestiften til at fremstå bedst muligt er at påføre den med en læbepensel, i stedet for direkte fra stiften, idet farven så trænger ind i læberne og holder længere. Dup penslen på læbestiften, og dup derefter farven på læberne. Tag derefter et lille stykke papir og pres læberne imod det et par gange for at få farven ind i læberne. Derefter kan du bruge læbestiften til at påføre andet lag af farve.

Voilà!